gyermek-fejlesztes

Beni fejlesztési története

2017-09-29 by Gyermekfejlesztes Admin No Comment

8 éves kisfiú anyukája vagyok. Több, mint 2 éve járatom Benit Johannához fejlesztésre. Kisfiam gyermekek társaságában nagyon szorongó, zárkózott viselkedésformát öltött magára, ami miatt nagyon örültem, hogy Johannára találtunk.

Fejlesztőnk Benivel pár másodperc alatt megtalálta a közös hangot, a foglalkozásokról fiam feldobva, boldogan jött ki mindig, kérdezve, mikor jöhetünk legközelebb? Beni a gátlásaitól megszabadulva, az iskolában nagyon barátságos, segítőkész gyerekké vált, melyben a TSMT a brain gym-mel kombinálva hatalmas szerepet játszott. Johanna hozzáértő szakértelme nélkül biztos vagyok benne, a mai napig küzdenénk kisfiam hátrahagyott rossz ,,tulajdonságával,, .

Johanna menet közben megtanította Benivel, a más gyerekeknél oly sok problémát okozó helyes ceruzafogást, különböző stresszoldó praktikákat sajátíttatott el a gyerekkel, melyet Beni nagyon jól tud használni az iskolai ,,mindennapokban,, .

Beni most is jár az iskola mellett Johannához, és reméljük még sokáig meg is tehetjük ezt. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani Johanna fejlesztő óráit…

About Author

Gyermekfejlesztes Admin
  •  

Leave a Comment

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy felkereste weboldalamat.

Sajnálatosan a 2023. szeptember – 2024. augusztusi tanévre már semmilyen femérést és fejlsztést nem tudok vállalni. (TSMT, SINDELAR…)

Megértésüket köszönöm!

Balogh-Lukács Johanna
(2023. szeptember)