gyermek-fejlesztes

Kristóf fejlesztési története

2017-09-26 by Gyermekfejlesztes Admin No Comment

Kisfiam Kristóf születése nem volt gördülés mentes. Amikor bekerült az oviba vidám, barátságos de nagyon félénk volt, nem a társaival, de egy játszóházban szinte semmit se mert kipróbálni és neki valahogy minden nehezebben ment.

Miután elkezdtünk Johannához járni, Kristóf látványosan kinyílt, bátrabb és vagányabb lett az élet minden területén és ez azóta is megmaradt. Teljesen felzárkózott a társaihoz és igazi kis „Móka –Miki”, aki már nem fél, és ha nem is lesz egy vérbeli kalandor, minden játékban és ügyességi gyakorlatban benne van, nem kell kétszer hívni. Nagyon okos, logikai dolgokban és memóriában verhetetlen. Mi otthon gyakoroltunk Johanna gyakorlatai és útmutatása szerint,amit aztán bemutattunk- bevallom nagyon jó volt együtt dolgozni Kristóffal és örülni ha sikerült egy feladat, amit néha én is elrontottam.

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy az általunk választott ovin keresztül, megismerhettem Johannát, aki rengeteget segített nekünk. Hiszem, hogy Kristóf ennek a módszernek köszönhetően sokkal sikeresebb és vidámabb kiegyensúlyozottabb felnőtt lesz, mint amúgy lett volna.

Szívből ajánlom minden gyermekére odafigyelő családnak!

S. Katalin és Kristóf

About Author

Gyermekfejlesztes Admin
  •  

Leave a Comment

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy felkereste weboldalamat.

Sajnálatosan a 2023. szeptember – 2024. augusztusi tanévre már semmilyen femérést és fejlsztést nem tudok vállalni. (TSMT, SINDELAR…)

Megértésüket köszönöm!

Balogh-Lukács Johanna
(2023. szeptember)