" alt="" />

Réka tapasztalatai

Mikor a férjemmel mindketten kórházba kerültünk és azért küzdöttünk, hogy túléljünk egy vírust a 11 éves kislányunk “egyedül” maradt a félelmeivel, szorongásaival. Két hétig zárta magába minden aggodalmát és küzdött a gondolataival, hogy minden rendben legyen velünk és újra láthasson bennünket. Mikor ez megtörtént láttuk, éreztük és tapasztaltuk rajta, hogy ez egy olyan válság volt az életében, amit nem tudunk feloldani beszélgetésekkel, babusgatásokkal, ölelgetésekkel.

Ekkor kértünk segítséget Johannától! Réka szinte az első pillanatban megnyílt Neki, mesélt az átélt napokról és a “rossz” gondolatokról…meg is lepődtem rajta, mert egy nagyon szorongó, bátortalan, nehezen megnyíló kislány, akinek sok bátorításra és megerősítésre van szüksége. Réka keze “beszélt” Johannához, néha ugyan megtréfálta, de mindez olyan jó érzés volt számára, hogy rögtön megnyugtatta. Kiválasztotta azokat a virágokat ami felé a szíve húzta, hogy Johanna elkészíthesse neki a cseppeket. Mikor Réka kilépett a szobából ezeket a mondatokat ismételgette:

Mama, én mikor megfogtam az üvegcsét bizsergést éreztem! Johanna olyan bölcs dolgokat mondott nekem! Olyan jó tanácsokat adott! Mama, mindenre van megoldás!

Én már csak ezekre fogok gondolni és elhesegetem a rossz gondolatokat!
Azóta is szorgalmasan csepegtet és mindig nagyon várja a találkozást és beszélgetést, oldást Johannával! Örülünk, hogy rátaláltunk!

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy felkereste weboldalamat.

Sajnálatosan a 2023. szeptember – 2024. augusztusi tanévre már semmilyen femérést és fejlsztést nem tudok vállalni. (TSMT, SINDELAR…)

Megértésüket köszönöm!

Balogh-Lukács Johanna
(2023. szeptember)